Klaasse&Klaasse

‘Klaasse&Klaasse’ is eigenlijk een voortzetting van de samenwerking die wij (Jos Klaasse en Hans Klaasse) in 1980 zijn gestart onder de naam ‘Klaasse&Klaasse Accountants en Belastingadviseurs’.
Anno 2012 staat ‘Klaasse&Klaasse’ echter voor advies met een hoofdletter. Wij richten ons op ondernemers en ondernemingen met een omvang van 10 tot circa 100 personen. Dat valt niet met een schaartje te knippen. Maar dit is onze doelgroep. Bedrijven met deze omvang zijn ons als vanouds bekend. Dat kunnen familiebedrijven zijn maar ook zelfstandige (DGA of structuur) vennootschappen.

Vanuit de accountancy en consultancy hebben wij gezamenlijk ruim 75 jaar ervaring op het gebied van ondernemersadvies, mediation en businesscoaching.

Het nieuwe ‘Klaasse&Klaasse’ staat voor Management Consultants, Bedrijfsadviseurs & Mediators. Vanuit dit spectrum aan kennis en brede ervaring adviseren en helpen wij ondernemers bij optimalisatie van de bedrijfsvoering, ‘planmatig ondernemen’ (“ondernemen met een plan”), strategische oriëntatie, vraagstukken rond groei, overname en opvolging, financiering (regulier en via informal investors) en conflictoplossing/mediation.
Wij hanteren het SOM Model om tot een snelle betrouwbare diagnose te komen. Wij werken bij vaste advies- en coachingstrajecten met een abonnementssysteem met vaste (jaar)prijzen. Commitment van de ondernemer en het voelen van ‘een klik’ zijn even belangrijk als ‘noodzaak tot’ en ‘werken aan’. ‘Klaasse&Klaasse’ is altijd op zoek naar een hoog rendement van haar inzet. Omdat Jos en Hans Klaasse een grote passie hebben voor ondernemen en niet voor het opnieuw managen van medewerkers werken zij zonder personeel. Zij adviseren en ondernemen voor hun plezier, stralen dit uit en willen dat ondervinden in hun werk. Eigenlijk zijn het gewoon twee ervaren senior adviseurs die al hun kennis en ervaring willen aanwenden om ondernemers verder te helpen.
Verwacht dus geen dikke rapporten die hun einde vinden in een bureaulade of papiervernietiger. Dat is namelijk zonde van onze tijd!

www.klaasse-klaasse.nl

© Hans Klaasse.